All posts in maart 13th, 2020

In verband met de laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus hebben de bisschoppen in Nederland nieuwe maatregelen moeten nemen. Alle publieke liturgische vieringen worden tot en met 31 maart afgelast.

Wat betekent dat voor onze parochie:

• Tot en met 31 maart zijn er geen vieringen in Zorgcentrum Heikant, Ronde Tafel Huis, Mariakerk en kapel Peerke Donders.
  • Het parochiesecretariaat is gewoon geopend tijdens de gebruikelijke openingstijden 08.30 – 16.30 uur.
  • We willen u wel in de gelegenheid stellen tot een persoonlijk gebed in de Mariakerk op zondagochtend van 10.30 – 11.30 uur.
  • Uiteraard kunt u ook thuis op zondag de Eucharistie op televisie volgen, via KRO-NCRV, vanaf 10.00 uur op NPO2.

Wij willen u vragen om bovenstaande informatie ook ik uw eigen kennissenkring door te geven omdat wij niet al onze parochianen via deze mail kunnen bereiken.

Het Pastoresteam en het parochiebestuur vragen u om in gebed thuis te denken aan alle mensen die door het virus zijn getroffen.