7 april | Monumentaal Sponsordiner

Mariakerk

De Mariakerk aan de Schans is hét monument van Tilburg-Noord. Dit monument is in de afgelopen periode flink gerestaureerd, maar niet alle kosten zijn gedekt.
Daarom wordt er donderdagavond 7 april een sponsordiner gehouden voor het overgebleven tekort van de restauratie van de klokkentoren.

In Restaurant-Café Peerke Donders (de hoofdsponsor van deze avond) staat vanaf 18:00 uur een uitgebreid dinerbuffet klaar van 3 gangen met 3 drankjes. Verder is er entertainment en wordt er een ‘stille veiling’ gehouden met geweldige artikelen. De deelnamekosten bedragen € 45,- per persoon en kunnen overgemaakt worden op bankrekening NL96 INGB 0001 2208 80 t.n.v. Restauratie Mariakerk Tilburg.
Van deze € 45,- is het grootste deel bestemd voor de restauratie. Meer bijdragen mag natuurlijk ook.

Inschrijven is nog mogelijk
De aanmeldformulieren liggen achter in de kerk, maar je kunt ook even bellen naar Anne van Oorschot (013-8505411). Een andere mogelijkheid is een mailtje met je naam en telefoonnummer sturen naar sponsordinerkerk@yahoo.nl.

Je ontvangt daarna nadere informatie.

Geef steun en neem deel aan het diner!