Abt Denis Hendrickx voorganger in carnavalsmis Mariakerk

Het carnavalsgedruis barst los de komende dagen. Ook Tilburg- Noord sluit hier bij aan. Op verschillende plekken, scholen, Zorgcentrum, horecagelegenheden, zullen wijkbewoners zich aansluiten.

Traditiegetrouw viert ook de Norbertijnenparochie van Tilburg Carnaval. Niemand minder dan Abt Denis Hendrickx zal voorgaan in de CARNAVALSMIS op zondag 23 februari om 10.30 uur in de Mariakerk op de Schans. Ieder die dat kent, weet dat het een swierende viering is waarin de Abt in onvervalst Tilburg uit de band zal springen in zijn verkondiging. Immers: Zòt zèèn is zo gèk nog nie!

Uiteraard is ieder die dat wil hier van harte welkom. Laat je verrassen, zing en dein mee, bidt en vier samen met de Norbertijnse gemeenschap van de Schans.