Een geweldige bijdrage

Nieuwjaarsconcert Lions Club Regte Heide

Uit handen van Pieter Bogaers, president van Lions Club Regte Heide, ontvingen wij op 10 januari, tijdens het nieuwjaarsconcert, een cheque met daarop een bedrag van € 65.000,=.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMet dat geweldige bedrag kan een inrichtingsschets die werd gemaakt door Aarts en Co helemaal worden uitgevoerd. Een geweldige stimulans nu wij ons voorbereiden op de verhuizing naar de nieuwe locatie. Enkele nieuwe onderdelen vinden in deze nieuwe setting hun plaats.
Wij zijn niet alleen onder de indruk van deze geweldige financiële bijdrage, maar zeker zoveel met de morele steun, solidariteit en sympathie die wij van Lions Club ervaren, een solidariteit die niet gaan eindigen bij de opening van het nieuwe gebouw. Zo is ons meermalen verzekerd!
Burgemeester Noordanus heeft ons werk onder de aandacht gebracht van Lions en daar zijn wij hem uiteraard erg dankbaar voor.

Samen met de Stadswinkel gaan wij onderdak vinden in een gebouw van Bibliotheek Midden Brabant. Met elkaar kunnen wij daar de komende jaren een geweldig programma realiseren, gericht op de inwoners van onze wijk.

Sorry, no comments or trackbacks are allowed on this post.