Herdenkingsbijeenkomst voor nabestaanden op 10 april

‘Venster op nieuw leven’

Het is een goede traditie in Tilburg Noord dat wij twee keer per jaar speciale aandacht besteden aan mensen die zijn overleden.
Natuurlijk is 1 november daarvoor een uitstekend moment. Maar ook in het voorjaar, als de bomen weer in knop staan, is een goed moment om namen te noemen van onze dierbaren.
Dit jaar vindt op maandagavond 10 april een herdenkingsbijeenkomst met het thema: ‘Venster op nieuw leven’.

In een sfeervolle viering van ongeveer een half uur noemen wij de namen die ons zijn doorgegeven, lezen enkele teksten en luisteren naar mooie muziek. Na afloop van de viering is er gelegenheid om nog wat na te praten bij een kop koffie of thee.
Iedereen die dat wil is  van harte welkom, of u nu afscheid heeft genomen in de kerk, in het crematorium of elders. Wilt u iemand noemen die al wat langer is overleden? Ook dan bent u van harte welkom.

De bijeenkomst wordt gehouden in de Mariakerk, de Schans 122 op 10 april a.s. om 19.00 uur.

Wilt u graag dat de naam van uw dierbare nog eens wordt genoemd? Dan mag u dat aan ons doorgeven: info@parochiehq.nl of 013-4550663.