Sponsordiner voor Mariakerk brengt ruim € 2.850,- op

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet ‘monumentale sponsordiner’ heeft een flinke bijdrage geleverd aan de restauratiekosten van de klokkentoren van de Mariakerk aan De Schans in Tilburg Noord.

De vorig jaar gestarte renovatie van dit gemeentelijk en landelijk monument is inmiddels afgerond. Maar de werkzaamheden aan de klokkentoren leverde een forse financiële tegenvaller op. Om deze tegenvaller op te vangen werden er diverse acties ondernomen en dit sponsordiner was een van deze acties.

De 70 deelnemers waren te gast bij de Eet- en Feestgelegenheid Peerke Donders. Er werd een uitstekend 3-gangen diner geserveerd met muzikaal entertainment. Een ander onderdeel van de avond was een stille veiling. Door ruim 30 winkeliers en bedrijven, vooral uit Tilburg Noord, waren diverse prachtige artikelen en bonnen geheel belangeloos ter beschikking gesteld. De deelnemers aan het diner konden schriftelijk bieden op deze artikelen en wie op het eind van de avond het hoogste bod had gedaan mocht het artikel, na betaling, mee naar huis nemen.

Dankzij de geweldige inzet van vooral Anne van Oorschot, de organisator van deze avond, de deelnemers en de vele sponsoren heeft de penningmeester van de parochiekerk het tekort op de restauratiekosten met een bedrag van ruim € 2.850,- kunnen verminderen.